Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets ocean

På din livsresa du nu en helt ny stig ska plöja
Du har anlagt denna väg helt fri från din forna slöja
Livet kan kännas som ett oändligt hav
Vad du söker efter är ett stadigt nav
På himlen du kan skönja en starkt lysande stjärna
Du inser att du är summan av dess innersta kärna
Ingen stiger ned här på jorden med en färdig manual
Ditt syfte är att genom ditt unika uttryck vara en kanal
Denna långa färd på livets ocean må stundom kränga
Det kan kännas som att livet dig in i ett hörn vill tränga
Någon gång uppstår en och en annan läcka
Detta för att dina undangömda laster avtäcka
Ur dessa kan då gamla och svåra känslor välla
Du får likväl en mycket närmare kontakt med din inre källa




Fri vers av Caroline Viveka
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-15 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline Viveka
Caroline Viveka