Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

Jag tänder nu ett ljus och låter det få lysa

Av vördnad för dig på andra sidan jag hysa

Den kalla vinden må om mörka natten vina

Kärleken jag har till dig ska aldrig någonsin få sina




Fri vers av Caroline Viveka
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-06 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline Viveka
Caroline Viveka