Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Känslor

Din främsta vägvisare här i livet är din känsla
Den är ej till för att du den någonsin ska fängsla
Hur mycket du än den försöker tämja
Du endast kraften i den ska befrämja
Din gåva är att ha till dina känslor nära
Du ska aldrig dig från livets källa sära
Låt känslorna genom kroppen flöda
Du ska nya kopplingar till hjärtat löda




Fri vers av Caroline Viveka
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-10 09:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Sanningens ord - så väl!
2023-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Viveka
Caroline Viveka