Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vår nutid

Ända från barnsben vi lär oss att våra olika tomrum fylla
Tänk om vi kunde lägga mer fokus på att våra unika gåvor hylla
Det är ej meningen att var och en ska göra allt alena
Syftet är att allas våra olika styrkor förena
Många är det som strävar efter att göra precis allt
Själv tycker jag att ingenting göra är ganska så ballt
Att alltid vara stark och självständig skapar mycket stress
Det är ej konstigt att vi alla dukar under för denna press
De flesta av oss kan konsten att åta uppgifter med obändig kraft
Nu är det likväl äntligen dags att åtnjuta livets saft
Samhället vill lura i oss att tro att vi inte är bra nog
Men nog vet vi att det för denna uppfattning ej finns något fog
Många är vi som har försökt passa in i en given mall
Nu är det väl äntligen dags att följa vårt inre kall




Fri vers av Caroline Viveka
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-10 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline Viveka
Caroline Viveka