Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omega & Alpha


Magnetism

Kärlek genom evigheten

Det var Jah
Det var du

Det var det alltid
Det kommer det alltid att vara

Min Drottning
Kom
Till din Kung

Så fort Babylon släpper garden lite
Då smäller det!

Som orgasmen
Första gången i skapelsen

Jah är din Alpha
Du är min Omega

Min Drottning
Kom till din Kung

Låt vindarna bära dej Norr

För Jah älskar Dig <3

Bless!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-26 21:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig och underbar.
Att jag såg den först nu?

2023-03-25

    Sefarge VIP
Härlig hyllnings-skrivelse
Gung&sångbar med klös!
;)

2022-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl