Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cyborg skandinavia


Han crowdfundade den handikappade
Amerikanska killen som ville
Isolera mikrober från choklad

Själv ville han vara mannen
som har en dosett piller och kapslar
piller som lovar evig ungdom,
maximal hälsa, maximal livskvalitet,
maximal prestationsförmåga
för en sådan doseringsask
är en accessoar
som en mobiltelefon
en högteknologisk snuttefilt

Minns Robin Williams
I döda poeters sällskap
Carpe Diem fånga dagen
pojkar gör era liv extraordinära

Han levde i åratal utan extraordinär resor
utan extraordinär utbildningar,
utan extraordinära karriärer, det han kunde
göra var att hantera sin kropp
som ett extraordinära experiment
Skalpeller och molekyler säljs på nätet
du kan bygga om dig inifrån




Fri vers av A. Ostsee
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-10-27 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee