Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du bara viste

om du bara viste hur mycket jag saknar allt 

som jag inte har  om du bara viste hur mycket 

 

jag har förlorat och glömnt av det jag hadde 

om du bara viste hur mycket som jag har kvar 

 

som jag älskar men på avstånd just nu jag har 

allt så starkt inom mej och det växer sej starkare 

 

hela tiden dag för dag  men jag lever i en låst miljö 

och har svårt att förmedla och visa känslor  med den 

 

långa inlåsningen så har mitt ordföråd blivit förhandlings 

förlamat som mitt sätt att utrycka mej och kominusera 

 

jag har så mycket inom mej som vill ut om du bara viste 

men jag får knappt ut ett ord allt har nästan låst sej inom mej 

 

jag vet inte vad jag ska säga längre elller tala om om ingen 

talar till mej så har jag inga svar eller något att tala om 

 

om du bara viste vad jag vill vara som förut så full av liv 

käften gick i ett på mej så om du bara viste hur jag var för 

 

av det finns inget kvar längre jag har slutit mej inom mej

skälv men det är rätt skönt det med facktist även om jag 

 

i bland saknar den jag en gång var om du bara viste 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 92 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-28 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten