Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ser det utom jag


Det bor en ung yngling i min själ
ingen ser det
utom jag

Jag kan inte hjälpa det
jag är ung

Vad fan är ålder
då jag försöker vara vuxen
misslyckas jag gång på gång

Men som sagt...
ingen ser det
utom jag




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-29 23:49



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...andra kanske
trots allt,
kan förnimma
Din verklighet?
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP