Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är satelliten runt dig Gaia


Låt Mitt Mörker Brinna Bort

Älskling, jag älskar att älska med dej
För jag älskar dej

Det är som en orkan, vår ilska mot hatet
Och det är harmoniskt när vinden är stilla

Måste ta skydd ibland, när du stormar för hårt

Men sen tar du mig i din famn

Revolutionen i ditt inre
Skapar utveckling som man ser

Dina ögon är som två galaxer, mycket vackert

Jag samlar ihop dina delar till vårt pussel
Som är magiskt vakande

Älskar ditt sätt att sticka ut från normer

Jag är satelliten runt dig Gaia
Låt mitt mörker brinna bort




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-31 14:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Åh så vackert!
Fantastiskt ….
Vilken poesi ….
2023-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl