Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljudet av tåget, tåget av ljudet



ekot ur rälsen
av tåget som ännu inte
susat förbi




Bunden vers (Haiku) av johii
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-08-08 13:51



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
zenbuddhistisk :)
2006-08-15

    yohann
du lyckas ladda den korta texten med väldigt mycket. jag gillar verkligen den här dikten
2006-08-08
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu