Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar


Livet är som en oändlig tsunami av tankar.

En flodvåg när du inte har garden uppe.

Ljudet av tysta viskningar skär djupt.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-01 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP