Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nattstorm

Se natten
Känn henne
På djupet
Och gå

Från ordkarg till ordlös
I det hon fläker upp sig

För dig
När du

Nöter dina knän mot klippan
För havet är du blott en våg




Fri vers (Fri form) av Gustaf Henriksson VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-01 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Henriksson
Gustaf Henriksson VIP