Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation som tål att upprepas i alla tänkbara former ... ... intill dess den förverkligas, blir till för att förbli ... Det var i februari 2013 när detta flöde tidigare publicerades här - Idag 2022 känns det bara så när jag inte är med dig som nu är ..


Tisdag morgon ...

... Ännu en natt
utan dig som får mig
att gråta alla mina tårar
och skratta alla mina skratt ...

Likväl en natt
till 
som passerat förbi
och lämnat den dag
som igår lika ensam var
som alla andra
tidigare passerade dar

vilka i  förgången tid
nu är kvar ...


... En natt 
som fört mig ännu en dag
närmare dig
som ännu ej finns här hos mig ...

Mig som intet annat vill
än bara dig
så där alldeles intimt
nära, nära tätt intill ...

Du fattas mig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-02 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP