Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa kvällar är bara så vackra...


Färgsprakande skymning

Ljum sensommarkväll

Österögat förförs

Himlen glöder rött




Bunden vers (Haiku) av hawkeye
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-08-08 18:38



Bookmark and Share


    Nallebjornen
Ja ingen målar en så vacker tavla som naturen.
2006-08-09
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye