Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En övergiven bojs överförda osammanhängande tankar!

"Fjättrad och ensam,
övergiven och sliten,
drömmar om flykt... frihet,
föds, lovas... bryts,
insvept, omsvept... översvept,
utsatt, ansatt... undansatt,
makternas offer,
vindarnas kappa,
vågmästarnas skamvete,
massans glömska
..
tjudrad och gammal,
i vibrerande utopi om...
boj-hundraåringar som stiger ut genom havsfönstren...
..och försvinner..
levandes...
sista sekunder,
...
fria"




Fri vers (Fri form) av Peter Vahlersvik
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-10 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik