Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S-B Taube

2004 hittades S-B på natten
på gatan helt medvetslös utanför
den bostad han hyrde i Stockholm...

Han kom inget ihåg vad som hänt...
Troligen ett rån... Han kördes till
sjukhuset, utgjutningar i huvudet...
Även hans ena ögat var skadat...

Mycket röntgen och medicin blev det...
Och lång konvalecens tid....

De skadorna påverkade säkert hans
vidare liv... Otroligt att han ändå orkat
jobba på i nästan 20 år till...

Ingen kunde tolka musik så väl som han
gjorde och bäst på Everts var han minsann...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-14 11:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Finstämd hyllnings skriven påminnelse!
Mycket mellan himmel o jord
För en gudabegåvad artist o
en av de sista Estradörerna
som han blivit kallad,lätt
Glömma bort att även en
Sådan måste leva sitt
privatliv.Utanför
Kändis-skapets
stjärnglitter. ..
;)



2022-11-14

  limerick
Instämmer och gör till bokmärke.

2022-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt