Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen i universum



Dagdrömmande
mot universums
stormakt

Där planeter älskar
med galaxer

Där kyssarna fortfarande
överväldigade stjärnor

Där minnen av oss i
djupet någonstans fanns..




Fri vers av Drömmar i universum
Läst 113 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-11-17 20:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fint samt starkt skrivet.

Kvinnan är universums allt
2022-11-19

  SatansSon VIP
bra poesi.
2022-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Texten är en strålande stjärna på poeternas himmel.
2022-11-18

  Örjan Noreheim
Fint uppställd och en gripande text. Där planeter älskar med galaxer......
2022-11-18

  Ninananonia VIP
Så fint!
2022-11-17

  MagisterZ
mkt vackert diktat!
2022-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum