Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.10.2022


Brev till en vän

Hej.
Att berätta för dig att jag kanske har cancer och inte få ett enda hur mår du efter.
Gör ont.

Att vilja komma och hälsa på o höra i dina ursäkter att du inte egentligen vill.
Gör ont.

Att inse att jag verkar vara den enda som håller den här relationen vid liv.
Gör ont.

Att känna att efter allt vi gått igenom tillsammans så är inte jag värd att hålla kvar i.
Gör ont.

Jag trodde vi var mer, jag trodde vi var bästa vänner.

Men så fel kan man ha.

Det sorgligaste är att jag behöver inte ens säga ifrån. Jag behöver bara sluta höra av mig.
Så får du se mig sakta försvinna med vinden.
Jag vet inte ens om du kommer märka något.

Ha ett fint liv. Jag önskar dig allt det bästa och värdesätter alla minnen vi har.

Hade aldrig trott att VI skulle sluta såhär.
Mitt i min cancer fight.




Skapa | Skriva av Vildfagel
Läst 70 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-18 12:32



Bookmark and Share


  Minkki VIP
skakande realism
2023-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Vildfagel
Vildfagel