Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka är

Att vara alldeles för glad för att skriva poesi.




Fri vers av Vildfagel
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-10 22:24



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Helt rätt, va fasen gör vi här egentligen då :)
2023-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Vildfagel
Vildfagel