Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul mirakel

Julens aftonglöd
tände sig

Andra avvikit för
högtidsfirande
o julromantik

Ensam kvar
i mörkret av
täckande sammetsgardiner
vandalisera julgranen
slet sönder dekorerna

När fönstret
öppnades hördes
smärtsamma hugg av folkkören
änglars upprymdhet o gatornas
förälskade par

I tårar o besvikelse
som skrek klagande
mot universum

När de uppenbara
ljudet från den välkända
mansrösten kom
han hade
inte glömt henne…




Fri vers (Fri form) av Drömmar i universum
Läst 114 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-11-23 13:35



Bookmark and Share


  Örjan Noreheim
Finns en härlig tråd genom dessa rader.
2022-12-21

  Örjan Noreheim
F
2022-12-21

  Ninananonia VIP
Ett starkt och fint julmirakel.
2022-12-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark och kraftfull i både uppställning som emotionell förmedling
2022-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum