Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invid ekarnas boning


Man lever som man
lär,när lusten fallit
av och an

Med olust hängande
på tork,då blåsippor
just spruckit upp

bland vajande hassel
-hängen i vårkvällen

Där inget behöver
Förklara sig,då allt

bara är stillnad,inuti
en magisk rofylld
kvälls-rodnad.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-26 10:56



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Man hoppas att olusten fladdrar bort sedan den fått hänga på tork ett tag så att diktaren får känna glädjen och stillheten i vårkvällen. (När det så småningom blir vår).
2022-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP