Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till livet

 

Vi vandrade längs okända gator där främmande språk talades,
vilsna i en verklighet långt från våra egna världar.
Ändå kändes hemkänslan stark i vännernas och nattens värme
ty hemma är ingen annanstans än där hjärtat finner ro.

Och på trötta fötter kom vi så tillslut fram till stranden
där de klotrunda, saltstänkta stenarna mötte evigheten.
Med ljummen sommarvind i håret och blicken ut i det svarta
talade vi alla plötsligt samma språk, vi talade om kärleken,

kärleken till livet.

 




Fri vers av Anna H
Läst 654 gånger
Publicerad 2006-08-09 21:32



Bookmark and Share


  Roger VIP
Din text får mig att känna som jag gör när jag hör Tennanders låt "Kärleken till livet"
...
Och om min kärlek till livet
som är så skrämmande stor
att jag ibland måste leka med döden
för att min själ skall få ro
...

Din text är alltså mycket bra ville jag säga med det citatet.
Kramen!
2006-08-10

  Smultris
Som jag skrev tidigare idag så
är denna helt underbar... Och den
otroligt vackra bilden till gör det hela
bara bättre...

Gillar hur du fått till den, härligt perspektiv
och en vacker bakgrund.
2006-08-10

  Per Rydberg
Lågmält berättar du om vardagligheter. Som om de inte vore så värst märkvärdiga. Men din berättelse leder mjukt fram till upllevelsen om det fantastiska i att vi har kärleken till livet gemensamt alla. Varmt och med mycken inlevelse talar du!
2006-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H