Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelse

Revan är illa dold. Jag är obrukbar mark. Sprucken asfalt. Rotvälta och domino. Jag vaknar av att jag gråter. Drömmarna svävar över täcket.
Jag är en besvikelse.
För henne.
Och för mig.




Prosa av jba VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-11-28 15:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Det var mycket fint och vackert formulerat, det viktiga en människa aldrig får glömma - sitt eget jag..människor är öar, men ingen är förmer än den andre.

2022-12-13

  Kajan VIP
De tre avslutande raderna är som ett kallt ljus, att vakna upp till; de svävande drömmarna blir på ett sätt en paradox; orsak till tårarna, eller det ouppnåeliga.

2022-12-02

  till E
Och ur den spruckna asfalten doftar pors? i min läsning hör dina senaste ihop på något märkligt sätt. De svävande drömmarna är superba rader. Fortsätt gärna. Du gör inte mig besviken.
2022-11-29

  morgonstjärna VIP
alla är värdefulla därför ingen besvikelse för någondera. /vänligen
2022-11-29

  Emanuel Sigridsson VIP
Du borrar verkligen ner subjektet i förhållande till drömmarna som svävar över täcket. Verkligen elegant. Dess värre uppfattar jag det som att en ny text försvunnit. En text som hanterar ett liknande flöde som skulle ha varit intressant att jämföra med just denna text. I detta flöde tycker jag att Du har något på gång. Det känns som om Du är kapabel till att skriva en fragmentroman.
2022-11-29
  > Nästa text
< Föregående

jba
jba VIP