Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer

Träden skrattar åt vår häpnad när grönskan spränger fram. Min hud slår ut i blom. Rytmen stiger mot taket, den öppnar upp ett valv. Lusten tecknas om i hennes händer.
Orden är omättliga. Och språket föds på nytt.
Jag vill dig, jag vill dig.
Jag vill dig.




Prosa av jba VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-04-28 13:24



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Euforisk, med en livsbejakande energi.
2023-05-02

  OBlakho
Precis så ja! ”
2023-04-28

    ej medlem längre
Härligt och livsbejakande!
2023-04-28

  Emanuel Sigridsson VIP
Vår kultur faller verkligen in i den här texten. Sagan öppnar för träd som subjekt. Mytologin likaså. Skönhet och skräck löser upp rummet. Språket öppnar för ett nytt tungomål - här genospråket? tänker jag. Slutligen vill textsubjektet bita sig fast i ’orden’ på så sätt som döttrar försöker bita sig fast i modern. Helt enkelt en kulturhistorisk resumé från antiken till och med poststrukturalismen: vad mer kan man begära? Tjusigt!
2023-04-28

  Skatflickan VIP
Åh så vackert!
Ditt språk är sötma och kolsyre~kittel ~?°?
2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

jba
jba VIP