Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en dröm...


Strandhetta

 

En saltsmakande hud
brun och het av solen

tätt intill henne
får hennes ljusa fjun
att resa sig på armen

och värmen går i vågor
genom havskyld kropp

 




Fri vers av Anna H
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-08-10 08:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En somrig, varm och nyförälskad bild,
detta är mycket talande:

får hennes ljusa fjun
att resa sig på armen
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H