Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gläns över sjö å strand!

Stjärnorna på himlen ropa

hjälp ett land i nöd,

se hur grymma vi är

ja, Lea är verkligen ryssen!

Vi som ber om fred

kan inte förstå grymheterna!

För 

Ukraina hyllar kärlek å fred!

Varför Ryssland?

Varför Putin!

Varför hyllar du inte fred

och kärlek?




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 183 gånger
Publicerad 2022-12-02 20:45



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
En fredsdikt. Det behövs. Och du visar det med Herrens kraft.

Fint
2022-12-07

  Peter G VIP
Vi är många som undrar över detta orättfärdiga krig!

Bra skrivet!
2022-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Må fredens öppna händer besegra krigets knutna nävar.
2022-12-05

  Bibbi VIP
Sanningen är mångsidig.
2022-12-04

  Kajan VIP
Ett stort meningslöst mörker, må ljuset segra, och det kommer det att göra. Tyvärr är priset högt, må de vila i frid.
2022-12-03

    Lena Staaf VIP
Härskarna vill ha makt, folken vill ha fred.
2022-12-03

  Sparvögat VIP
Ja, vi vill ha fred och frihet~till
Ukrainas land och
i hela världen…
2022-12-03

  Solstrale VIP
Ursäkta, Fes det skulle stå Fred…

Fred och frihet
2022-12-02

  Solstrale VIP
Fes och frihet åt folket i Ukraina… vi önskar och hoppas kriget får ett slut!

En vacker maning av dig! <3
2022-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy