Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Endless nights



Bring me back

to endless nights.



To dreams,

that never

wants to release its grip.



Bring me back

to endless nights.



Where the demons,

will be my only

true friends.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-03 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP