Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energitillförsel sedd ur annan vinkel!




Nu har ett kärnkraft
aggregat med sitt
Verk -stängts av igen

Och likadant på den
Andra sidan i Finland
Med sitt stora nybygge

Tur att det finns andra
Lönsammare o säkrare
Alternativ att lita på!










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-04 15:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja du kan kolla Google maps Piteå… Där levererar både älven och framför allt vindkraftverken tack och lov!
2022-12-06

  Kungskobran VIP
Sol på natten, vindstilla dagar frusna älvar. Bingo
Svindyr el från tyska och polska kolkraftverk hipp hipp hurra
2022-12-04

  Glitträ VIP
Tur det
;)
2022-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP