Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation ... i april 2013. Idag 2022 har affirmationsprocessen lyckats rätt väl även om det är en bit kvar på vägen ...


Det är minnet av ett liv ...

... jag en gång levt
vilket trots
att det jämfört
med det som är
för stunden känns
synnerligen skevt ...

... alltjämt
mot alla odds
håller mig vid liv ...

... och som gjort
att jag överlevt ...

Nu tar jag ett steg
i taget ...

... inga stora kliv
framåt i mitt liv ...

Men likväl
ett steg i taget
och känner att
jag så saktelig
är på väg 
att vinna slaget ...

... för att åter
en dag snart nog
ej längre vare den
som en gång dog ...

Nej, utan snarare
helt och fullt bestämt
den som återtar
min egen plats i laget ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-06 20:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du skriver mjukt
kanske bara är ellipserna
som gör att det verkar så
men empati och altruism
är det ultimata
einstein sa det iaf
vet inte vem tesla va
han klantade sig väl en del
han var naiv som mig
men bella och julia ändrade mig
2022-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP