Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drottningens natt


Hon väsandes
mot himlarnas
yttersta

Ilskans vind la sitt
förtvivlande våld
över skogsmarker

Viskade
mellan tårarna
mot månen

Hoppfullheten
över att någon
likasinnad
skulle förhindra
hennes storm




Fri vers av Drömmar i universum
Läst 86 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-08 17:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Drottningastark, urkraftens energi eggas häri
2022-12-13

  Elinor Sörensson VIP
Wow!
Gillar denna verkligen.
2022-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum