Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lucia tänder hopp i mörker


Julängel

Silverstänk o
hår fullt av ljus
för indigo
himmel

Som ljusglans över
misströstande

Snökyssar
bringas till
julromantik

Hon blåste liv i
fotspåren av
vinterns
önskedrömmar




Fri vers av Drömmar i universum
Läst 155 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-12-09 03:30



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
En vacker juldikt
som gör dig glad förväntansfull
och ger ljus i mörkret.
2023-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Fint om Ljusets Drottning som skingrar mörkret.
2022-12-14

  SatansSon VIP
hej alice. du lyser i mörkret jag öär med om. glad att vara din skrivarvän,.
2022-12-10

  Ninananonia VIP
En vacker julängel skriver du.
2022-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum