Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart en miljon i månadslön

Det har SJ chefen vår
tågen står, färre går,
inte bara de, utan även
hon tycks helt ur spår...

En så´n lön är unik
i vårt rike bara två chefer
till som hamnar där:
Volvos och Vattenfalls om
jag nu har rätt för mig här...

Varför inte dela SJ chefens lön
på 2-3 andra duktiga personer
så kan vi kanske får se tågen
igen på vart krön...

OCH TA FART, VORE INTE DET
EN UNDERBAR NYSTART?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-09 11:24



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tankebetänkande skrivet?
SJ Chefen borde få lön
Efter tåg som går och
Avdrag efter inställda
Eller kraftigt försenade
"Avgångar" Snart trött
-nar folk och tar bussen
Istället och bara godståg
Att dra fram och tillbaka?
400.000 miljoner av
Kärnkraftpengarna som
Kristus kvinnan med nya
Regeringen tänker ge till
Reaktor bolagen skulle
Investeras till Tågtrafik
och trasiga vägar istället!






2022-12-09

  Solstrale VIP
T-omg
Å-gräver
G-grop åt andra
trillar lätt själv där i!

Låt oss miljonerna låsa sedan de fått hjulen att rulla - annars kan vi anställa någon tiobarnsmamma Ulla hon vet hur en slipsten ska dras, hon vet hur få hjulen rullar helt utan knas!
2022-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt