Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regeringen slår ner...

De ger nu kritik till Post Nord
de sköter inte sitt jobb...
Svenska folket har ju
under många år sagt
det hela tiden...
Men ingen myndighet
har alls reagerat då...

Det de satsat på är indragningar
nå´n sa, det verkar som om de
arbetar med full styrka att radera
bort sig själva som företaget...

Men en av de anställa där kommer
ju att bli mycket ledsen om
posteriet läggs ner
postchefen, hon har
700.000 kr i månadslön...








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-09 11:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
P-osten rullar fram
O-rden skickas med hjul
S-avelserna när ej fram
T-råkar ut en an
~
N-ord
O-rdnar sig i leden
R-yter ut vreden
D-årskap rör ej båten fram

Postnord svarar vi gör så gott vi kan!

2022-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt