Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad och var är hat?

Det känns som att jag sprängs jämt

Eller, är på väg att sprängas

Vad är fel?

Kreativiteten?

Vad är fel?

Utan den?

Kreativiteten?

Att höras?

Att synas?

Hur syns jag när jag inte visar mig?

Hur visar jag mig när jag vill vara ifred?

Hur låter jag någon ta rodret, när jag inte kan styra själv?

Hur kan jag åka med i skutan, när jag inte finns i den?

Hur kan jag låta mig vara, när jag inte är?

Hur kan jag äta upp, när jag inget bär?

Hur hittar jag föda, när jag är naken?

På baken?

Hur hittar jag hem utan karta?

Utan kompass?

Hur hittar jag dit jag behöver gå, när jag inte vet

Var?

Jag ska?

Hur vet jag vem jag är när jag inte ser

Mig själv?

Hur vet jag vem jag hatar när jag inte känner

Hat?

När jag inte känner att jag känner

Hat?

Vad är hat och varför finns det?

Varför känner jag det inte,

när jag vet att det finns där.




Fri vers av Dr_Peace
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-11 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace