Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En multidimensionell Queen

Två miljoner människor i en och samma person
Det är jag
Jag är fan multidimensionell
En fantastisk QUEEN
En multidimensionell hora av rang
Som aldrig ligger
En eremit.
En sodomit?
Vad vill jag, om inte att dominera
Just dig
Även om jag helst
Blir slagen.
Vad vill jag, om inte att leva ut
Med en hand kring min strupe.




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-11 01:12



Bookmark and Share


    Dr_Peace
Fan jag älskar dig.
2022-12-11

    ej medlem längre
Jag är starkare än Aristokratin

Jag styr över Putin och alla elementen

Kleopatra är en talanglös

nolla i min ögon.

Två mille? Pfft!

Jag är en pulsar.
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace