Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om vi lärde oss leva med jobbiga insikter


I FN skrapans entré, från mig

Människan är ett djur som alla andra, tyvärr med ett intellekt och en intelligens som möjliggör att kunna planera och utföra de mest hemska handlingar.

Men det har de flesta av oss inte ens förmågan eller modet att leva med.

Vetskapen och insikten att inse det förminskar risken att sådant kan ske.




Fri vers (Fri form) av Johan1968
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-11 12:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I min läsning saknar jag, utöver radbrytningen, stilmedel. Återstår bara det som lite nedlåtande kallas knäckprosa. Men det går att jobba upp texten till poesi.
2022-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag är inget djur.
Jag är skapad av Gud, till Hans avbild.

FN styrs av USA-imperialismen och frimureriet. Inget att räkna med.
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan1968
Johan1968