Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubinrött Blod

Rubiner, så vackra
Hypnotiskt dom tränger fram ur min hud

Jag vill se dom glittra mer
Får dom att tränga fram

Lennde känner jag lugnet
Rubiner omger mig nu

Jag somnar i de röda

Omgiven av mina rubiner..




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-11 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin