Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misslyckad i livet

Jag vet att jag är värdelös

Ser hur andra lyckas i livet

Bra karriär
Bil
Hus
Pengar..

Avundsjukan bubblar inom mig..

Min dröm att lyckas är sedan länge borta..
Ingen vill ändå höra min dröm...

Min dröm var...

Att få bli skådespelare
Få en bra karriär
Få resa och ha roligt...

Mitt liv är svart...
Jag har inget kvar snart...








Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-13 22:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna

livet borde vara så annorlunda för er

ni borde få allt ni vill, önskar, behöver samt kräver

ni borde vara försäkrad en hög levnadsstandard, ni borde få hög inkomst, ni borde få vår inkomst

vi borjde jobba för er, ge er allt

ni borde få njuta, leva, lusta, utleva, resa, - fritt
2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin