Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto , Copyright : Soligajag_1


Godmorgon alla fina poesi vänner

Godmorgon alla fina poesi vänner .

Urk , , vaknade till den värsta vinter kylan i morse,
tar nog en sväng med min Porse.
Jublar och svingar ett glas med den bubblande drycken,
Ojoj, , hur många har det slunkit ner , ett par stycken. .

Skrattar gott åt allt och envar,
när jag kommer hem ska jag glida ner i mitt ljuva badkar.
Fyller upp med vatten och bubbel till sista droppen,
nu kan jag njuta och lugna ner kroppen.

Myser som den finaste jungfrun på alla sätt,
kan det kännas mer rätt.

Mmmmmm. . .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-15 09:42



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Låter lyxigt!
2022-12-15

  Öknens Ros VIP
Låter riktigt mysigt och varmt!
2022-12-15
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP