Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pity...

Det är i drömmarna

som jag dör

som är de bästa.









Synd bara att man inte fortsätter drömma död - och vaknar till liv igen.




Fri vers av Angel_of_Death
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-08-09 19:36



Bookmark and Share


  ordterroristen
låten hatobjekt syftade på var José Gonsales låt \"Mad world\", en sanslöst sorglig låt (soundtrack till filmen \"Donny Darko\") som må vara en bra låt att deppa till men inget jag rekomenderar för den svagare individen så att säga. Grymt depressiv låt. Men nej, inget plagiat över huvudtaget. Dessutom är det, i mina ögon, inte plagiat om man inte medvetet använder sig av en annan text. Blev själv beskylld för det en gång till mitt stora förtret. Någon ansåg att min \"Kevlarsjälv I\" var bitvis plagiat av någon Kent skit (som är på tok för negativt för att jag ska vilja lyssna på det mesta av det. De innefattar svenska nationalkaraktären i ett nötskal.. )

mvh
/osse.
2007-03-03

  Angel_of_Death
Jag vet inte om texten finns med i någon låt.
Om så är fallet ber jag om ursäkt för att ha kopierat.

Säg gärna till om ni vet något mer om saken.
2006-12-27

  hatobjekt
Påminner om en låt jag har hört.
"the dreams in wich I'm dying are the best I ever had"

MASSOR AV KRAMAR <3
2006-11-30

    Dear Prudence
depresiv.
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel_of_Death
Angel_of_Death