Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket gammal dikt Lella hittade hos sig.


Gammal dikt en vän hittade i dammet

Little white angel, crying in her bed
the blood runs out from her arm so red
Little white angel, lying in her bed
it won’t take long until she\'s dead




Fri vers av Angel_of_Death
Läst 949 gånger
Publicerad 2007-02-01 19:58



Bookmark and Share


    Lola Linorum
haha den är ju faktiskt fortfarande bra^^

sorlig och lätt, rör till lite i huvudet på en..
du har talang, hoppas du vet det

kramkram
2007-09-21

  ordterroristen
sorgligt, kommer och tänka på alla de som leker Jack the Ripper mot sina handleder. Nästan så jag börjar svettas från ögonen ..

med kärlek
/osse.
2007-02-28

  Eder Krille
Tur att den hittades
riktigt fint litet stycke, bra flyt i den.
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Angel_of_Death
Angel_of_Death