Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adventsljus


Fjärde lågan brann
klart i vintermörkrets
glitter

Barns iver
efterlämnade sina
avtryck av snöänglar

Kärleksparen
drunknade i lyckorus

Doft av eldplatser
gömda bakom
frost täckta
fönster




Fri vers av Drömmar i universum
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-19 06:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt beljusande
2022-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ljus och livsglädje i decembermörkret.
2022-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum