Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa ord

Denna osäkerhet
över vilka ord
som passar bäst
att beskriva den
totala omöjligheten att
göra mig förstådd

Detta kommer till mig
ifrån ett annat nu
likt en kraschad ängel

Jag väger varje ord
och säger sedan
ingenting





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-12-19 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP