Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomten kommer med en jul överraskning.


Winter dream


Vinterlandskapet
kysste mina kinder
rosiga

Snöskulpturer
dansade
runt i vinterkylan

Ljudet klingar
av silverbjällror
som spelade för
himlens änglar

Tomtefar kommer
farande med släde
julklappar i rött

Han smilar upp sig
gör sig märkvärdig
med sina renar

Glimten i ögat o
lyktan i hand
med en ungkarl
på släden…




Fri vers av Drömmar i universum
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-20 22:21



Bookmark and Share


  Örjan Noreheim
Skriven med inlevelse och känsla. Jättefint.

2022-12-21

  SatansSon
iskall bön 2022, vackert
2022-12-21

  Ninananonia VIP
:) Härliga drömmar!
2022-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum