Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julens ande/ängel besöker en kvinna i sorg.


Besök av julande

Gömd bakom
blå skynken

Fönstret öppet
så omvärlden
av framgångars
jul kunde höra
hennes släckta låga

Universums finger av
stordåd var framme

Julens ande
glänsande änglahår
änglasken till man

Slängde ljus i hjärtat
tog henne under
hans vingar

Visade julens firande
romantik bland
lyckliga kvinnor
med omsorgsfulla män

Fick inre himlar tändas
från hans uppvaktande
ögon..





Fri vers av Drömmar i universum
Läst 97 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-21 21:09



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Ber Gud lägga av med snö
2023-02-06

  Öknens Ros VIP
Att få besök av en manlig ängel, wow, en önskedröm.
2022-12-22

  Örjan Noreheim
Positiv med romantik och lyckliga kvinnor. Sprider julglädje.
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum