Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyright: Soligajag_1


Julen närmar sig med stora steg

Nu börjar det se magiskt ut i alla fönster ,
en del har stjärnor och andra vackra mönster.

Min vackra adventsstake är jag stolt över,
unik och en egen form som jag behöver.

Ska försöka få upp min ljusslinga ute på balkongen,
sedan kan jag utbrista i den fina julsången.

Tar ett steg tillbaka och blickar över våran fina by,
nu börjar morgonen gry.

Stilla och lugnt blir det en sådan här dag,
vill bara känna att jag lever och jag är jag.
Behöver inte göra något mer idag. .







Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-22 06:21



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Härlig julstämning och bra rim :-)
2022-12-22

  Evelyn Falk Möller VIP
En fin dikt om Julfirande i sann anda av frid och fröjd.
Stressnivån sjunker medan ögonen följer raderna. Tack så mycket :))
2022-12-22
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP