Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga tro


Arvet

jag ärvde något

lika sårbart som en nyfödd

vandrar genom mörka
men rena rum

ett hjärta som ej mist sin tro

rädslan för att halka
är större än för döden

i hoppets kapell brinner en låga

jag tror på mer nu

att omfamna det enkla och
obegripliga

där kan jag bo




Fri vers (Fri form) av Johan1968
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-23 14:58



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Så fint.
2022-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan1968
Johan1968