Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi människor har en enorm kraft


Kriser

där du lägger dig
där kan du inte förvänta
dig att vakna

kriser löper som en farsot genom livet

i egenskap av empati
växer förståelsen
för märkliga val

ingen kan uttala orden
måsten blir till det
väsentliga

i tron på att inget händer en
där vilar en huggorm
I fickan

vi låter himlen vara hög
där lyser solen
så varm

styrkan ligger mjukt
i en säng av eget
strukna lakan




Fri vers (Fri form) av Johan1968
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-12-24 11:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man stiger aldrig ned i samma flod 2 ggr.

Hästen heter Sverker.
2022-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan1968
Johan1968