Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God jul alla poesi vänner




Fri vers av den nakna poeten
Läst 88 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-24 19:39



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
God Jul! :)
2022-12-25

  angela Täubert fd Jansson VIP
God jul vännen och nu ser vi fram emot ett härligt nytt poetår!
2022-12-25

    ej medlem längre
ah, såg inte

skribenten

det är du

glad att du lever

hoppas du har det så bra

som det går att ha

well wishes <3
2022-12-24

    ej medlem längre
g-d j-l

j-l-a <3

j-h-v-a

jshuvha

j-e-s-u-s

b-n.j-s-f.

af psaul

psalm #1

lt-thr-b-lt

& ibid etc

"stfu" - it

meow?

CATS: 4gr

?U_<i>!!!</i>

^_____^

jul jul

god god

ny ny

år år

önsk önsk

pax pax

vob voub vouf!

ick boff

stay true

be you

stay you

w/4 ur
2022-12-24

  Monika A Mirsch VIP
Allt det goda önskar jag dig!

2022-12-24

    Ohemulen VIP
God Jul till dig!
2022-12-24
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten