Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken och stressen

vaje gång våra blickar mötts så känner jag en 

sådan enorm stress och rodnad minna kinder 

 

blir varma och minna känslor exploderar som 

atomer i mitt bröst varje gång du släpper min

 

hand får jag seperations ångest varje andetag 

lever jag bara för dej när dinna läppar möter 

 

minna ryser jag i hela min kropp så där så jag 

får gåshud den enda gången jag känner mej hel 

 

är när jag vandrar vid din sida så nära att jag

känner din dofft i från ditt vackra hår när jag 

 

smeker det och känner värmen i från din kropp

jag lever bara för dej för du är som blodet som 

 

flyter igenom  mitt hjärta och får det att slå och 

leva min största skräck är att vakna upp utan dej 

 

utan allt det här som jag nu lever i därför lever jag 

med lika mycket stress som kärleken 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-25 20:21



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En kärlek så stark glöder
Nästan så hjärtat blöder
2022-12-26
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten